Редактор: кадър: bTVНяма да има нов Априлски пленум, това каза в студиото

...
Редактор: кадър: bTVНяма да има нов Априлски пленум, това каза в студиото
Коментари Харесай

Янаки Стоилов, БСП: Програмата на „Има такъв народ“ е по-близка до ГЕРБ

Редактор: 

кадър: bTV

Няма да има нов Априлски пленум, това сподели в студиото на bTV Янаки Стоилов от Българска социалистическа партия. Той сподели също, че още в деня след изборите е декларирал, че би трябвало да бъде поета солидарна отговорност за най-голямата загуба на партията, когато не е била във властта, в това число и от водача Корнелия Нинова.

Стоилов сподели, че опитът му да вкара част от концепциите в акцията не е съумял, което е спомагателна причина да подаде оставката си като началник на идеологическото звено на Българска социалистическа партия. Той разяснява също, че в случай че в този момент се зададе въпроса за оставката на Корнелия Нинова, множеството социалисти ще я поддържат.

„ Програмата на „ ИТН “ е по-близо до ГЕРБ “, по този начин разяснява Янаки Стоилов поддръжка, която предложи лидерката на Българска социалистическа партия на партията на Слави Трифонов. Той добави, че в случай че такава поддръжка бъде дадена, то би трябвало да е за осъществяването на лимитирани задания, като оправянето с рецесията, възобновяване на парламентаризма, проверка на предходното ръководство и други, които би трябвало да бъдат ясно посочени.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР